De redactie en het bestuur heten drie nieuwe redactieleden welkom: Rika Devos, Hanneke Ronnes en Frederik Vandyck. Christian Bertram en Steffen Nijhuis namen na acht en vijf jaar afscheid. Redactie en bestuur danken Steffen en Christian voor hun redactiewerk, ideeën en aangenaam gezelschap. Hanneke stelt zich hieronder graag voor, Rika en Frederik introduceren zich in de volgende nieuwsbrief.

Hanneke Ronnes stelt zich voor
Voor mij als niet-architectuurhistoricus was het een verrassing gevraagd te worden voor de redactie van het Bulletin KNOB. Ik ben historicus en archeoloog en werk bij Cultuurwetenschappen aan de UvA en als bijzonder hoogleraar bij Landschapsgeschiedenis aan de RUG.  Mijn onderzoek dat zich richt op architectuur gaat meestal over buitenplaatsen en kastelen, maar ook over een onderwerp als de geschiedenis van sloop van historische gebouwen in Amsterdam. 
Voor de KNOB zal ik me buigen over de ‘groene’ architectuurbijdragen - over parken, tuinen en tuinsieraden - maar ik zie er ook naar uit artikelen over heel andere onderwerpen te redigeren. Elke vorm of expressie van architectuur vind ik interessant (wat niet hetzelfde is als mooi) - van interieurs en museumgebouwen tot brutalistische architectuur. Hetzelfde geldt voor theoretische literatuur over de beleving van ruimte en over architectuur als herinneringsplek of als uitdrukking van sociale verhoudingen.